Een overzicht van belangrijke en gedenkwaardige gebeurtenissen en gebruiken door het jaar heen in Westerhoven

Nieuwjaar

Winterfeest

Valentinusdag

Zittingsavonden en carnaval

Palmpasen

Koningsdag

Dodenherdenking

Pinksterkoeken

Bedevaart naar Meerveldhoven

Terrasconcert

Kampioensfeesten

Westerhovense Kwis

Prinsverkiezing

Krentenmikactie

Toneelvoorstelling

d'n Opperman

Laatste nieuws:

DNA boek Bergeijk

Het is zover… na maanden van groepsgesprekken, foto’s maken, uitzoeken, interviews houden, schrijven en reflectie is het DNA boek Bergeijk klaar. De Natuurlijke Aard van Bergeijk is met inbreng van vele Bergeijkenaren in kaart gebracht en heeft als doel toekomstige keuzes voor de verschillende kernen, maar ook voor groot Bergeijk, vanuit die basis beter te kunnen nemen of te onderbouwen. Niet alleen voor de gemeente, maar ook voor verenigingen, organisaties en bedrijven. Door de tijd te nemen om te beschrijven wie we zijn, denken we betere keuzes te kunnen maken voor de toekomst.

Het college en de gemeenteraad van Bergeijk willen goede ideeën die de leefbaarheid in de eigen kern bevorderen, financieel ondersteunen met een maximale bijdrage van € 8.333 per kern.Heeft u een mooi idee, download het aanvraagformulier en stuur het snel naar de Dorpsraad.

U kunt hier het DNA-boek Bergeijk openen.

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework