Doelstelling

De dorpsraad Westerhoven functioneert als een stuurgroep met ervaren bestuurders.
De stuurgroep staat open voor alle vragen vanuit de inwoners van Westerhoven.
Zij zal zelf ook initiatieven ontplooien om in contact te komen met diverse groeperingen in de Westerhovense samenleving om knelpunten/wensen/verbeteringen te inventariseren, vooropgesteld dat deze van algemeen belang zijn voor de inwoners van Westerhoven en geen privébelangen dienen. 
De dorpsraad zorgt voor een afdoende terugkoppeling over het resultaat.

Communiceren

Communiceren met de inwoners van Westerhoven is voor de Dorpsraad een hoofdzaak. Het leveren van informatie over onze Dorpsraad activiteiten o.a. van: nieuws uit diverse informatiebronnen, over lopende projecten, nieuwe acties, reacties van ontwikkelingen in het belang van Westerhoven via links, diverse vergaderingen etc. zal via deze website www.dorpsraadwesterhoven.nl gedeeld worden.  

Bestuur

Het bestuur van de Dorpsraad Westerhoven bestaat uit de volgende personen.

Ad Bone, Joop Kock, Frank ter Heijden en Ruud Schrijvers.

Helma van Gerven is onze dorpsondersteuner maar geen lid van de dorpsraad. Zij valt onder de verantwoordelijkheid van de dorpsraad en is daarom een toegevoegde deelnemer binnen ons overleg.

Laatste nieuws:

DNA boek Bergeijk

Het is zover… na maanden van groepsgesprekken, foto’s maken, uitzoeken, interviews houden, schrijven en reflectie is het DNA boek Bergeijk klaar. De Natuurlijke Aard van Bergeijk is met inbreng van vele Bergeijkenaren in kaart gebracht en heeft als doel toekomstige keuzes voor de verschillende kernen, maar ook voor groot Bergeijk, vanuit die basis beter te kunnen nemen of te onderbouwen. Niet alleen voor de gemeente, maar ook voor verenigingen, organisaties en bedrijven. Door de tijd te nemen om te beschrijven wie we zijn, denken we betere keuzes te kunnen maken voor de toekomst.

Het college en de gemeenteraad van Bergeijk willen goede ideeën die de leefbaarheid in de eigen kern bevorderen, financieel ondersteunen met een maximale bijdrage van € 8.333 per kern.Heeft u een mooi idee, download het aanvraagformulier en stuur het snel naar de Dorpsraad.

U kunt hier het DNA-boek Bergeijk openen.

 

Canon van Westerhoven

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework