Ad Bone - voorzitter

Het bericht van Joop in de Eyckelberg (november 2017) triggerde mij. Onze twee kinderen en zes kleinkinderen wonen ook in Westerhoven. Er bekroop mij een gevoel van, het zou toch zo niet kunnen zijn dat de Dorpsraad wordt opgeheven omdat er onvoldoende gegadigde voor zijn. Mijn mening is dan ook dat ook onze kleinkinderen moeten kunnen opgroeien in een leefbaar Westerhoven waar veiligheid, woongenot, en sociale activiteiten met bewoners onderling blijft plaatsvinden.

Ik ben werkzaam als bouwkundedocent bij Fontys Hogescholen, en verzorg tevens vanuit mijn bedrijf B.E.V bouwkundige opleidingen en trainingen, ik ben auteur van verschillende bouwkundeboeken en publiceer in vakbladen.

Bestuurservaring heb ik opgedaan in de medezeggenschapsraad van een basisschool en als bestuurslid in het volwassenenonderwijs, buurt- en verenigingsleven. Vanuit mijn theoretische bouwkundige achtergrond heb ik nu mijn praktische hobby gemaakt en verbouw het gemeentelijk monument aan de Dorpstraat. Verder is het trainen van onze Tervurense herder ook een activiteit waar ik veel plezier aan beleef.

Canon van Westerhoven

JSN Air 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework