Nieuws

 • Inloopavond energiearmoede Bergeijk

  Heeft u ook last van de stijgende energiekosten? Kom naar de inloopavond.

  Met de huidige energieprijzen wordt het steeds belangrijker om energie te besparen. Wij willen u helpen om uw energieverbruik te verlagen.

  Op woensdag 7 december bent u vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur welkom in het Aquinohuis, Dokter Rauppstraat 52 Bergeijk. Er staat een hapje en een drankje klaar.

  Op deze avond zijn er mensen aanwezig die uitleg geven over:

  – de mogelijkheden voor financiĆ«le ondersteuning;
  – energiebesparing in huis.

  En:

  – kunt u gratis led-lampen, tochtstrips, radiatorventilator, waterbesparende douchekop en andere besparingsmaatregelen bestellen;
  -kunt u zich inschrijven voor een bezoek aan huis voor extra informatie over besparen of het aanbrengen van maatregelen.

  Als bezoeker van de inloopavond krijgt u aan het eind van de avond ook een klein presentje mee.
  Heeft u interesse? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

  Wij zien u graag op 7 december!

  Met vriendelijke groet,

  Dorine Baselmans

  Beleidsmedewerker Sociaal Domein
  Afdeling Beleid en Ontwikkeling
  Gemeente Bergeijk

 • Aanmeldformulier Opperman 2022

  Wie wordt de nieuwe Opperman 2023 in Westerhoven?

  Op zondag 8 januari 2023 vindt in Westerhoven weer het Westerhovens Winterfeest plaats. Tijdens het Winterfeest wil de Dorpsraad Westerhoven weer de jaarlijkse Mouw uitreiken aan een Westerhovenaar, die veel voor de Westerhovense gemeenschap heeft betekend of nog betekent. Na twee jaar een zomereditie tijdens het terrasconcert van Fanfare Irene, vanwege COVID-19, nu dus eindelijk weer vertrouwd in de winter.

  Wij hebben echter wel uw hulp nodig. Kent u iemand die, vanwege een uitzonderlijke inzet voor de Westerhovense gemeenschap, de titel Opperman 2023 verdient, meldt u diegene dan uiterlijk 6 december 2022 aan. De formulieren hiervoor liggen in de Buitengaander en kunt u hieronder downloaden. Wij hopen op voldoende aanmeldingen en een grote opkomst op 8 januari 2023, tijdens het Westerhovens Winterfeest.

  Download hier het aanmeldformulier (opent in nieuw venster).

  uitreiking Opperman 2021 – Noud van de Nieuwenhuijzen